Här hittar du ansökningsblanketter till både förskolan och skolan. Tänk på att underskrift krävs av båda vårdnadshavarna.

Ansökan till Sankt Thomas förskola

Ansökan till Sankt Thomas skola

Nytt för förskoleklassen 2020 är att man även ska ange skolval i ett gemensamt kösystem i Lunds kommun och tydligt ange vilken skola man väljer i första hand, se www.lund.se/skolplacering.

Mellan måndagen den 13 januari och söndag den 2 februari lämnar du som är vårdnadshavare in önskemål om skolplacering i Lunds kommun [välj Sankt Thomas skola som ditt förstahandsval]. Anmälan görs enklast via kommunens e-tjänst, men det går också bra att skicka in en blankett.

E-tjänsten kräver inloggning med e-legitimation/Bank ID. Har barnet två vårdnadshavare krävs bådas signering för att önskemålen ska skickas in. Är du ensam vårdnadshavare krävs bara en signering.