Teater på Klockhuset!

Välkomna till ett spännande teater maraton på Sankt Thomas Skola tisdagen den 13 juni klockan 17:30! Våra talangfulla elever från Klass 2, 3, 4 och 5 kommer att visa upp sina otroliga framträdanden för er att njuta av. Var redo att bli underhållen av följande fantastiska föreställningar:

Klass 2 presenterar “Sally Säl”: Ge er ut på ett förtrollande äventyr med Sally Säl när hon utforskar havets underverk. Detta charmiga framträdande kommer att sprida skratt och glädje till alla som närvarar.

Klass 3 bjuder på “Djuren på Kackelgården”: Följ med på de roliga äventyren med djuren på Kackelgården. Från busiga höns till gnäggande hästar kommer denna pjäs att fängsla publiken med sin glädjefyllda historia.

Klass 4/5 presenterar “Blommor och skratt”: Fördjupa er i en hjärtevärmande berättelse om vänskap, mod och naturens skönhet. Eleverna tar er med på en minnesvärd resa fylld av skratt, tårar och oförglömliga ögonblick.

Teaterhändelsen kommer att äga rum i Aulan i Klockhuset på Sankt Lars väg 1. Inträdet är gratis, och familjer och vänner uppmanas att närvara och stötta våra talangfulla skådespelare.

Vänligen markera i era kalendrar och kom och fira med oss. Vi ser fram emot att träffa er på Sankt Thomas Skola tisdagen den 13 juni klockan 17:30. Låt oss heja fram våra fantastiska elever när de strålar på scenen!