Öppet hus!

Välkommen till öppet hus på Sankt Thomas skola den 25 Mars klockan 10:00 till 13:00! Vi är glada att bjuda in dig att utforska vår skolmiljö och lära dig mer om våra ambitioner som skola.

Vårt öppet hus är utformat för att ge dig en glimt av hur det är att vara elev på vår skola. Du kommer att ha möjlighet att träffa våra lärare, besöka våra faciliteter och ställa frågor om skolans ambitioner samt elev aktiviteter och tillvaron som elev på vår skola.

Under ditt besök kommer du också att få chansen att se våra klassrum och faciliteter i aktion, observera demonstrationer och delta i interaktiva aktiviteter. Du kommer att lära dig om vår skolas tillvägagångssätt till utbildning, som betonar personligt lärande, kritiskt tänkande samt ett positivt och respektfullt förhållningssätt till varje människa och till vår miljö.

Våra öppna hus är perfekta för föräldrar och elever som överväger vår skola för sin akademiska resa. Oavsett om du är intresserad av vår förskola eller grundskola, ger våra öppna hus en utmärkt möjlighet att se vad som skiljer oss från andra skolor.

Om du inte kan delta i något i vårat öppet hus den 25 mars erbjuder vi också möjligheten att besöka oss efter överenskommelse. Vi finns här för att besvara dina frågor och ge dig den information du behöver för att fatta ett informerat beslut om ditt barns utbildning.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår skola och visa dig allt vi har att erbjuda. Träffa oss den 25 mars och upptäck varför Sankt Thomas skola är den perfekta platsen för ditt barn att lära, växa och trivas.