I sorg, saknad och hopp …

Patricia som arbetat på förskolan under många år tillsammans med oss har avlidit natten till den 6 juli efter en längre tids sjukdom.

Fredagen den 21 augusti, på Patricias födelsedag, är det gravsättning på Norra kyrkogården kvarter 22 A i Lund. Det är en askgravplats och en kort gudstjänst kommer att hållas kl 14.00. Eftersom det är utomhus är det en öppen inbjudan där alla kan delta. Ingen föranmälan behövs.

Det blir en begravningsmässa den 22 juli. Mässan är endast för inbjudna, då  antal personer i kyrkan måste begränsas på grund av pandemin.*

Requiescat in pace

* Mässan sänds så att alla som inte kan närvara kan vara med ändå.

Här är länken till livesändningen: https://zoom.us/j/92140144185
Sändningen kommer startas cirka 5-10 minuter innan begravningen börjar.

Sprid gärna länken till de som ni vet vill vara med. Här följer begravningsbyråns information:

“Tittar du via dator rekommenderar vi webbläsare Chrome. Om du vill titta på ceremonin från mobil eller läsplatta kommer du att uppmanas att ladda ner Zoom-appen när du klickar på länken. Zoom-appen är kostnadsfri och finns både för Android och iPhone. Direktsändningens ljud- och bildkvalitet anpassas per automatik till den internetuppkoppling du har. Det gör att ljud- och bildkvalitet kan variera, med det är tyvärr inte något som vi på begravningsbyrån eller Zoom kan påverka. Tänk på att sätta på ljudet på din enhet för att kunna ta del av hela ceremonin. Försäkra dig om att din kamera och mikrofon är avstängd. Annars hörs och syns du.”