Fredagen den 24/9 var en fantastisk dag på många sätt. Vi hade både en väldigt trevlig invigning där skolledning, styrelsen, föräldrar, personal och elever var delaktiga. En del elever hade förberett för invigningen både genom att baka och dekorera den nya byggnaden. Med både ballonger och glitter. Förskolebarnen och fritids barnen hade förberett genom att träna på olika sånger, som de sjöng vid invigningen. Självklart hade vi också många föräldrar som bidrog på olika sätt för att göra dagen magisk. Vi vill också passa på och tacka kardinalen Anders Arborelius som tog sig hit för att göra dagen ännu mera speciell, med många kloka och visa ord.

Både Ann vår nya rektor och Camilla vår biträdande rektor höll inspirerade tal inför under invigningen. Skånska dagbladet var på plats och intervjuade både, rektor och biträdande rektor samt Anders Arborelius. Nedan hittar ni länken till skånska dagbladet. Vi tog en del bilder som vi delar med er nedan. Bilder från invigningen samt öppet hus för både förskolan och fritids.

Bilder:

Länk till skånska dagbladet:

Efterlängtad invigning på Sankt Thomasskolan