Fredag den 24/9 är det dags för invigningen av den nya byggnaden.

Härmed inbjuds barn, elever, personal och vårdnadshavare till invigningen av vår nya fina byggnad. Vi välkomnar Biskop Anders Arborelius som kommer att medverka i invigningen.

Denna dag slutar elevernas lektioner enligt schema, dock senast kl. 14.15. Vi samlas utanför vår nya byggnad kl. 14.30. Se bifogad inbjudan för mer information. Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att medverka på denna festlighet.

Med tanke på covid-19 håller vi denna festlighet utomhus och försöker hålla ett gott avstånd till varandra. Korv med bröd kommer att serveras till alla barn och elever på skolan. Alla övriga besökare är välkomna att köpa korv med bröd ,fika samt kaffe och te i vårt partytält till ett förmånligt pris.

Vänliga hälsningar Ann och Camilla

Klicka nedan på länken för att läsa mer om programmet.

Invigning och Öppet Hus på Sankt Thomas skola i Lund